Boot naar Noorwegen alternatieven

Zoals veel nieuwe ferry routes is ook deze nieuwe verbinding naar Noorwegen vanuit Nederland zeer populair en daarmee ook vrijwel de gehele zomer volgeboekt of met een hele hoge prijs.

Er is heel veel gedoe rondom deze ferry dienst geweest: Nu gaan ze eerst op Cuxhaven varen en daarna via Emden. De alternatieven zijn zo gek nog niet”

Tom de Lange

Alternatieven om de boot naar Noorwegen

Buiten de Eemshaven Kristiansand verbinding zijn er veel interessante mogelijkheid om Noorwegen te bereiken.

Bekijk hier de alternatieven om toch nog met de ferry in Noorwegen te komen:

  • Boek alvast voor 2023, de enige optie om met deze ferry mee te kunnen in het hoogseizoen. Al helemaal als je met auto wilt reizen.
  • Pak de combi tickets van Scandlines waardoor je voor een redelijk prijs door de ferries en tolwegen van Denemarken heen komt en aankomt in Zweden. Na de deze verbinding moet je wel nog 6 uur rijden vanaf Helsingborg naar Oslo in Noorwegen.
  • Ga via de verbinding Kiel (Duitsland) naar Oslo, deze verbinding is een luxe cruise ferry. Echt een aanrader als je luxe wilt reizen op het water.
  • Pak de ferries vanuit Noord Denemarken (pas op het is best lang door Denemarken heen rijden richting Noord Denemarken) naar Noorwegen. Er is vanuit Noord Denemarken ook een verbinding naar Kristiansand.

Dit zijn op dit moment de beste alternatieven, de combi tickets van Scandlines zijn voornamelijk interessant omdat deze niet echt uitverkocht kunnen raken, hierdoor nemen veel reizigers naar Noorwegen deze mee in de planning: Dit kan niet misgaan.

Succes met jouw reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *